Un polo certificado é un polo criado e sacrificado con rigorosos estándares e controis de calidade. Con alimentación vexetal e unha coidadosa selección que garante que todo o polo certificado cumpra os requisitos de calidade. 

Rastrexabilidade: desde a granxa ata o consumidor, podemos seguir todo o proceso produtivo co número de rastrexabilidade.

¿Sabías que...?

Somos o que comemos

Porque ten tanta importancia a túa alimentación coma a das aves que consomes, en Bon Pollo apostamos pola saúde dos nosos polos.

  • Grazas á súa alimentación 100 % vexetal. A mellor alimentación tradicional e vexetal, coas materias primas máis selectas.
  • Grazas aos esixentes controis de calidade. Todo isto fai que o polo Gourmet sexa un produto de alta calidade co sabor de sempre.
  • Debido ao seu incrible sabor. Os cereais como o millo, os aceites vexetais e as proteínas da soia danlle á carne un sabor exquisito e natural.

¿Qué significa este certificado?


  • Alimentación vexetal:
    • mínimo de 65 % de cereais: millo, trigo, orxo…
    • Soamente aceites de orixe vexetal
    • Oleaxinosas e leguminosas: soia, xirasol, chícharos…
    • Vitaminas e minerais
  • Rastrexabilidade: co número de rastrexabilidade presente en cada etiqueta podemos saber cal é a incubadora de procedencia, a granxa en que se criou, os lotes de pensos con que se alimentou, data e condicións de matanza… isto é, un seguimento do 100 % en cada animal.
  • Minuciosa selección do produto finalizado..
  • Controis de calidade frecuentes en todas as etapas do proceso: no nacemento, na crianza, no sacrificio e no produto final..



Produtos

Bon Pollo Gourmet

Polo entero
Alas de polo
Filete de peituga de polo
Filete fileteado de polo
Traseiros de polo
Zancos de polo
Zanquiños de polo
Coxas de polo