Presentámoslle un polo diferente, cunha carne tersa e un sabor único que fará as delicias nas mesas dos seus clientes. Con Pazo de Pías, recupere o polo de toda a vida.

Un polo mellor
en todos os sentidos

Criado nas mellores granxas

Criado nas mellores granxas

Coidamos do benestar animal e o medio ambiente en granxas 4.0 con baixa densidade e emisións de CO2 e amoníaco reducidas.

Alimentación propia: ideal

Alimentación propia: ideal

Os nosos polos aliméntanse con pensos propios totalmente vexetais, cun mínimo dun 65 por cento de cereais, e enriquecidos con minerais e vitaminas.

Un sabor único

Un sabor único

O esmerado coidado do benestar e da alimentación dá como resultado unha carne dun sabor excepcional

100% Galego

100% Galego

Tanto as granxas como a fábrica de penso e a planta de procesamento están en Galicia.

Lento sabe mellor

Lento sabe mellor

Pazo de Pías é un polo de estirpe rústica, máis antiga e cun crecemento máis lento que o polo broiler convencional.

Logo CALIDADE E RASTREXABILIDADE
CALIDADE E RASTREXABILIDADE

CALIDADE E RASTREXABILIDADE

Todos os nosos polos proceden dun ciclo integrado de produción dentro do cal controlamos todas as fases, desde o nacemento dos animais e a súa cría en granxas 4.0 de última xeración, dotadas de sistemas telemáticos e procesos optimizados, ata o sacrificio, despezamento e envasado nas nosas instalacións.

Por iso o polo Pazo de Pías ofrece a máxima calidade, con rastrexabilidade completa desde a orixe.